Коли я жую, я нікого не чую...і не бачу. У Києві відкриють перший в Україні ресторан, де відвідувачі їстимуть руками в повній темряві.

Євген Хархун, шеф-кухар ресторану: "В темноте обостряются вкусовые качества и человек не знает, что он будет есть. Он заранее выбирает три вида меню - мясное, рыба и морепродукты, и вегетерианское"

Ідею позичили у російських та європейських колег, але втілили її по-своєму, кажуть у ресторані.

Євген Хархун, шеф-кухар ресторану: "На западе и в Москве работают слепые официанты, у нас буду работать зрячие официанты, но в приборах ночного виденья"

У сусідніх залах можна поїсти при світлі. Інтер’єр та вбрання офіціантів перенесе клієнтів у епоху середньовіччя. Їжу тут подаватимуть у термозберігаючому посуді. Серед фішок у меню - ексклюзивні сири, черна тріска та гриль стоун, розпечений камінь, на якому гості самі готуватимуть рибу.

Галина Богдан адміністратор ресторану: "Цены у нас достаточно приемлемые, обслуживание - высокий уровень, но услуга недорогая"

Ресторатори очікують, що на початку серед їхніх клієнтів буде багато іноземців. Та всі відвідувачі мусять бути істинними гурманами - людьми, які прийдуть до закладу саме заради смаку і аромату - єдиних відчуттів, які залишиться повноцінними навіть у цілковитій темряві.

Теги: открытие ресторан идеи для бизнеса
Источник: Телеканал UBR Просмотров: 2257