Гості Євро "проїдять" в українських ресторанах 130 мільйонів євро. Такі дані наводить одна з агенцій. А все через те, що ціни на українські страви у вітчизняних закладах набагато нижчі, ніж на такі самі в Європі. Тож жителі Старого Світу зможуть усе як слід покуштувати. Приміром, стандартний обід в Парижі коштує 32 євро. А в Україні утричі дешевше. Ресторатори радять своїм колегам залишити ціни на цьому рівні.

Дивіться також: Барам треба дозвіл на показ матчів ЄВРО

Маргарита Січкар, ресторатор: "У нас есть такая тенденция - это видно по нашим отелям, которые взвинтили цены к Евро. Я считаю, что это необоснованно высоко и не соответствует критериям. Что касается ресторанов, то я бы посоветовала им не ставить высокие цены, ориентироваться на средний расход европейца - а это 50 евро в день".

ЄВРО-2012: Чим годуватимуть та що продаватимуть європейцям в Україні?

Теги: рестораны еда заработки евро 2012
Источник: Телеканал UBR Просмотров: 2598