Птиці в Україні відтепер менше. Сільгосппідприємства вже скоротили виробництво майже на 5%.  Це вперше за останні кілька років. Запевняють фахівці. Минулого літа зупинилось агропідприємство, що на Харківщині. Пішли з ринку також деякі регіональні виробники на Одещині, Житомирщині та Запоріжжі. До того ж, «червоне» світло від росіян отримали дві вітчизняні компанії, яким довелося згорнути експорт та спрямувати продукцію на внутрішній ринок. Ось тільки співвітчизники забагато купувати не спроможні. Бо не по кишені.  Хоча їмо курятину все одно більше, ніж інші види м’яса.

Єлизавета Святківська, аналітик аграрного ринку:  «Якщо раніше, це ще 6-8 років тому, яловичина складала до 50% у загальній структурі ринку м’яса, то сьогодні практично 50% складає м'ясо птиці»

Источник: Украинский Бизнес Ресурс Просмотров: 1403