Новий пророщений коричневий рис привернув увагу багатьох відвідувачів тринадцятого Міжнародного сільськогосподарського ярмарку в Китаї. Таку новинку вивела дослідницька група, на чолі з «батьком гібриду» Юань Лонгпінгом. Цей рис корисніший, ніж звичайний. Адже в ньому багато целюлози, мінералів та вітамінів. До того ж його смак перевершує класичний.

Лянг Хайган, головний експерт зернових культур: «З 50 кг рису, ми маємо від 15 до 20  шліфованого. Якщо вирощувати коричневий, за методом пророщення, отримаємо значно більший прибуток. Адже з 50 кг такого продукту дістанемо 35. Наш дохід, таким чином, зросте на 20%.»

Источник: Украинский Бизнес Ресурс Просмотров: 494