Ковбаса таки їстівна. В інституті споживчих експертиз переконують, 70 % м’ясопродуктів, які представлені у торгових мережах, якісні. Таких висновків експерти дійшли за результатами щорічного дослідження ковбасних виробів. У решті 30% переважно виявляють барвники, надмір сої та підвищений рівень вологи. Така ковбаса не відповідає держстандартам.

Вітчизняна ковбаса - суцільний обман >>> дивитися

Юрій Чорнобривець, директор інституту споживчих експертиз: "Это нарушения которые могут возникать либо из-за не высокой культуры производства, либо в процессе неправильной логистики либо уже на уровне розничных сетей то есть дольше хранилось чем надо и так дальше, то есть смертельных нарушений слава богу нет, но нарушения бывают".

Источник: Украинский Бизнес Ресурс Просмотров: 615