М’ясо буде доступнішим уже в січні. Принаймні для киян. Щоправда, їхати по нього доведеться на столичний гуртовий ринок. Там відкриють павільйон з м’ясною продукцією. Розцінки українців потішать. Адже будуть без націнок перекупників.

В Україні немає якісної ковбаси >>> дивитися

Принаймні так обіцяє керівництво базару. Купити споживачі зможуть не тільки яловичину, курятину, свинину або кроля. А й навіть м'ясо кенгуру та диких кабанів. Принаймні на найбільшому у світі оптовому ринку, що біля Парижа – такий товар дуже популярний.

М'ясо маркуватимуть по-новому >>> дивитися

Нагадаємо, об’єкт планували відкрити ще цьогоріч. Але будівельні роботи ще тривають. Інвестувати довелось понад 200 мільйонів гривень.

Олексій Чумак, директор оптового ринку: «Ми надіємось, що ближче до кінця року ми отримаємо з державного бюджету якісь відшкодування. Але станом на сьогодні не є великою часткою. Це десь 3-5% . Ми не хочемо відкривати не готовий об’єкт до свят. Хотілося б його відкрити, але свідомо переносимо трошки далі, щоб клієнт відразу відчув переваги».

Источник: Украинский Бизнес Ресурс Просмотров: 950