Лобстери, омари, суп із черепах - усе це улюблені страви українських зірок. Не шкодують селебретіз ні шлунків, ні грошей на те, щоб скуштувати ласощі.

Ольга Сумська, актриса: "Одного разу я коштувала найекзотичнішу страву у своєму життя це було м'ясо омара. щойно виловленого при мені".

Марина Шпак, ресторатор: "Мое любимое блюдо - это мидии. Если допустим, говорят, что в каком-то ресторане самые лучшие стейки, то я не поскуплюсь взять этот самый лучший стейк".

100 євро за страву. І це не межа. За те, щоб задовольнити власну цікавість, ладні розщедрюватися. Та гурманами себе не називають.

Микола Тищенко, ресторатор: "Я могу потратить на еду любую сумму денег даже тысячу евро, две тысячи, три... это вообще не предел, поверьте".

Єлизавета Юрушева, готельєр: "Самое дорогое блюдо в моей жизни это была трюфельная пицца. И она стояла, по-моему, 800 евро. Я не жадная на еду. Вы знаете, всегда хочется чего-то попробовать, я люблю вкусно покушать, но это не делает меня гурманом".

А ось Юрій Фальоса разом із нареченою не втрачають нагоди скуштувати омарів. Їздять заради цього аж на Шрі-Ланку.

Юрій Фальоса, музичний продюсер: "Мы ели омаров в разных странах но так как готовят на Шри-Ланке нигде нет, ни на Кубе, ни в Лос-Анджелесе, ни в Японии, нигде так не готовят как на Шри-Ланке".

Ресторатору Миколі Тищенку смакують лише екзотичні страви. Приміром, філе з ніг гігантських коників-стрибунців.

Микола Тищенко, ресторатор: "У меня была возможность попоробовать собаку. Я был сейчас в Корее. И у меня была такая возможность попробовать собаку. Но я ее не пробовал".

Слабкість "смачно попоїсти" марнотратством не називають. Це радше необхідність, запевняють українські зірки.

Ірина Кононенко, Володимир Февчук, UBR.

Теги: еда шоу-бизнес гламур рагули лобстери
Источник: Телеканал UBR Просмотров: 1559