Про бренд

Бренд натуральної курятини «Епікур», яку виробляє ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» вибирають сотні тисяч сімей по всій Україні. За майже 2 роки існування бренду на ринку нашої країни куряче м'ясо, вирощене без антибіотиків, з'явилося на полицях більшості національних торговельних мереж. Епікур кинув виклик ринку і довів, що виробництво без антибіотиків можливе і в Україні.

Інформаційні атаки на бренд

Як з'ясувалося, успіхи компанії подобаються далеко не всім, і ймовірно ті, хто не дотягує до стандартів Епікур, намагаються будь-якими способами дискредитувати його черговою порцією фейків в ЗМІ.

«Епікур», на жаль, неодноразово стикався з справжніми, системними інформаційними атаками за абсурдними інфоприводами. Цього разу недруги бренду заявили, що Володимир-Волинська птахофабрика закуповує антибіотики, і нібито вони також використовуються для виробництва «Епікур».

ВАЖЛИВО! Слід роз'яснити: на потужностях «Володимир-Волинської» птахофабрики виробляється не тільки  продукція без антибіотиків під ТМ «Епікур», а й інша курятина за технологією, де антибіотики можуть застосовуватися виключно для лікування. На підприємстві, по суті, ніколи не приховували, що готові повністю відмовитися від антибіотиків у міру зростання популярності на ринку бренду Епікур.

У виробництві «Епікур» відсутні антибіотики на всіх етапах, від курчати до готової продукції. І навіть для лікування їх не застосовують. Це підтверджується регулярними висновками державних сертифікованих лабораторій кожні 10 днів виробничого циклу і на виході готової продукції.

Якщо ж все-таки курчат довелося лікувати, то таке м'ясо продають вже під іншими торговими марками.

Мабуть, цей факт горе-чорні-піарники не врахували, і тому їхні аргументи звучать просто смішно, якщо розглянути те, що вже давно заявляла компанія.

Дослідження курятини «Епікур»

Корми і курчат «Епікур» досліджують в державних сертифікованих лабораторіях на 10-й, 20-й, 30-й і 41-й день їх вирощування. Коштують ці аналізи порядку 130 тисяч грн. в місяць. Те, що куряче м'ясо Епікур вирощено без антибіотиків і інших шкідливих речовин, на птахофабриці можуть підтвердити висновками лабораторій на кожну партію продукції.«Нездорова» конкуренція здоровому м'ясу: кому заважає «Епікур» - фото 2

«Нездорова» конкуренція здоровому м'ясу: кому заважає «Епікур» - фото 3

«Нездорова» конкуренція здоровому м'ясу: кому заважає «Епікур» - фото 4

«Нездорова» конкуренція здоровому м'ясу: кому заважає «Епікур» - фото 5

Варто відзначити, що обсяг антибіотиків, який купується Володимир-Волинською птахофабрикою для лікування птиці, яка вирощується за стандартною технологією мізерно малий у порівнянні з багатьма іншими виробниками, для яких, на жаль, прибуток поки залишається важливіше якості і здоров'я споживачів.

 А дані про закупівлі антибіотиків та інших антимікробних препаратів по кожній птахофабриці в Україні можна легко знайти у відкритих джерелах. Картина там абсолютно очевидна.

Будьте уважні і критичні до інформації, яку бачите. Довіряйте тільки фактам!

Хотите первыми получать важную и полезную информацию о ДЕНЬГАХ и БИЗНЕСЕ? Подписывайтесь на наши аккаунты в мессенджерах и соцсетях: Telegram, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram.

Теги: куриное мясо сертификат
Просмотров: 562