Українців нагодують Овочами, фруктами та ягодами. Навіть узимку. Щоправда, замороженими. Вітчизняні підприємці планують відкрити новий завод на Черкащині. Стверджують, що аналогів йому в державі поки що немає. Інвестували 5 мільйонів євро. Заморожувати зможуть приблизно 10 тисяч тонн різноманітної продукції. Щоправда, в Україні планують реалізувати не більше ніж 4 тисячі тонн. Кажуть, що співвітчизники не з’їдять – експортують. До ЄС та країн СНД. Фахівці підрахували - зараз в Україні замороженої продукції реалізують майже 20  тисяч тонн. Левову частку товару ми завозимо. Щодо цін на заморожені «природні вітаміни» - вони цьогоріч будуть стабільні.

Світлана Рябченко, представник компанії із заморозки овочів:   «В сети около 10-12 гривен. Это средняя цена. В зависимости от составов. На сегодняшний момент больше всего сейчас берут обычные смеси «по-селянски», которые там привычные нашему народу овощи»

Источник: Украинский Бизнес Ресурс Просмотров: 732