Третина українських продуктів, які реалізують підприємства ресторанного господарювання - неякісні. Такий висновок оприлюднила Держспоживінспекція після проведених перевірок впродовж 9 місяців цього року. У зв'язку з цим було забраковано і знято з реалізації 36 % від перевіреної кількості продуктів.

Читайте: 25 самых провальных продуктов всех времен и народов

Основна причина -  відсутність документів, які підтверджують якість та безпечність товару, невідповідність продуктів терміну придатності та нормативним вимогам.  Найбільш неякісними виявилися риба та морепродукти

Хотите первыми получать важную и полезную информацию о ДЕНЬГАХ и БИЗНЕСЕ? Подписывайтесь на наши аккаунты в мессенджерах и соцсетях: Telegram, Twitter, YouTube, Facebook, Instagram.

Теги: продукты питания качество еда
Источник: Телеканал UBR Просмотров: 576