Обід в одній склянці. В Україні нова мода. Смузі.  Так називають легкий десерт на основі фруктів, овочів, ягід, соку, йогурту чи молока. Вже  відкривають спеціалізовані кафе, бари та ресторани, розробляють  нові рецепти. Узимку такий корисний наїдок найчастіше роблять із заморожених фруктів, каже бармен Галина.

Корисно знати : Самые полезные фрукты

Галина Коваль, бармен: "Очень полезно для спортсменов, для детей, для женщин, которые хотят похудеть. Но не стоит перебарщивать. Потому что если выпивать больше 2-х литров за сутки, то целлюлит и лишние килограммы вам обеспечены, потому что это калорийный все-таки продукт".

Дуже модний смузі і серед прихильників здорового способу життя. У нього часто додають пророщені зерна пшениці, вівсяні пластівці, гарбузове насіння та горіхи. Цей десерт не містить жодних консервантів та барвників. Якщо готувати вдома - можна зекономити. Потрібен блендер.

ТОП-7 самых полезных отечественных продуктов

Галина Коваль, бармен : " Цена зависит от сезона. Если это сезонные фрукты или ягоды, то себестоимость может составлять от 5 гривен и до 20, если это в домашних условиях. В ресторанах, кафе и барах немножечко дороже. От 30 гривен в ресторанах до 50-60 - в зависимости от объема".

Головний секрет споживання цього десерту - його ліпше не пити, а їсти. До того ж, найменшою ложечкою, яку знайдете. Цей продукт замінює повноцінний обід та містить добову норму вітамінів. А на свята ягідний смузі з льодом - справжній порятунок від похмілля.

Хотите первыми получать важную и полезную информацию о ДЕНЬГАХ и БИЗНЕСЕ? Подписывайтесь на наши аккаунты в мессенджерах и соцсетях: Telegram, Twitter, Google+, Facebook, Instagram.

Теги: десерты приготовления бармены
Источник: Телеканал UBR Просмотров: 984