Дизайнер зі Швеції створив їстівну лампу. Доки світлодіодний прилад горить, випромінюючи м'яке світло, шоколад навколо нього  повільно тане. І відбувається це не відразу, а поступово, як вранішнє сонце кидає промені на обрії. Інтенсивність роботи LED-лампи повільно збільшується в міру того, як тепло від світло діода змушує шоколад м'якнути.

Дизайнерские идеи: 28 инновационных ложек для всех кухонных нужд

Спочатку вона нагадує абсолютно темний і непрозорий абажур, але потім осяює все навколо. Крім того, коли солодкі шматочки затверднуть, зняти їх буде легко та смачно. Винахідник вирішив, що такі специфічні лампи стануть ідеальним рішенням для ресторанів. Шоколад буде танути, поки клієнти насолоджуються основними стравами, а потім вони ласуватимуть ще теплим десертом!

Хотите первыми получать важную и полезную информацию о ДЕНЬГАХ и БИЗНЕСЕ? Подписывайтесь на наши аккаунты в мессенджерах и соцсетях: Telegram, Twitter, Google+, Facebook, Instagram.

Теги: дизайн технологии
Источник: Телеканал UBR Просмотров: 1925